WEDSTRIJD ZVC Wommelgem - ZVC Gel Leopoldsburg  5 - 3  (1-1)

DATUM 19-11-2004  21:15

DOELPUNTEN (0-1) ?, (1-1) Plompen, (2-1) Plompen, (3-1) Seedo, (3-2) ?, (4-2) Geysels, (4-3) ?, (5-3) Plompen 10:

VERSLAG Wommelgem trof met Geleeg Leopoldsburg een ploeg die mee wilde voetballen. Na een korte aftastronde kwamen de bezoekers al na 3 minuten op een 0-1 voorsprong. Wommelgem probeerde wel maar slaagde er niet in om de verdediging van Leopoldsburg te kraken. In de 12de minuut vond Rudy Plompen dan toch het gaatje en kon zo de bordjes weer op gelijke hoogte zetten.(1-1) Dit was ook de ruststand.

Direct na de pauze nam Wommelgem de bezoekers bij de keel en kon alweer Plompen zijn ploeg op een 2-1 voorsprong trappen. Een paar minuten later was het Seedo die de 3-1 tegen de netten trapte. De wedstrijd leek gespeeld en Wommelgem hoefde enkel nog te controleren. Op 2 minuten van het eindsignaal kon Geleeg Leopolsburg nog eens scoren (3-2) en zo Wommelgem nog even doen zweten. In de zelfde minuut was het echter Bjorn Geysels die de thuisploeg weer op een veilige voorsprong kon zetten (4-2). Op 30 seconden voor het eindsignaal kwamen de bezoekers nog eens terug tot 4-3 maar het was alweer Rudy Plompen die van op het 10-meterpunt de eindstand bepaalde : 5-3.

Dit was een verdiende overwinning voor Wommelgem na een collectief sterke wedstrijd.